Naser Rafuna me urim të veçantë për ditëlindjen e gruas

Sot, gruaja e aktorit të njohur kosovar, Naser Rafuna feston ditëlindjen.
Me këtë rast aktori ka përzgjedhur disa fjalë romantike për bashkëshorten.

‘’Urime ditëlindjen dashuria ime, ti je hekuri dhe shpata. Te dua’’-shkroi ai në Facebook.