Тrаgјеdi e madhe! Коrоnavirυѕi i merr jetën dу vëllezërve shqiptarë për tre ditë, rrëqethëse: Pse o Zot se ishin njerëz me zemër të mirë?

Një ngjarje tr agj ike ka ndodhur në një familje shqiptare nga Kosova, ku kor onav irusi iu ka marrë jetën dy vëllezërve brenda tri ditësh. Lajmin e hidhur e ka dhënë deputeti i PDK-së, Gazmend Bytyqi, i cili ka njoftuar se dy vëllezërit kanë ndërruar jetë në një diferencë prej tri ditësh nga njëri-tjetri.

Adnan Bucaliu ka v de kur vetëm tri ditë, pasi i vd iq edhe vëllai Agroni. Deputeti i PDK-së, i cili kishte lidhje miqësie me Adnanin, e ka përshkruar atë si shok e njeri me zemër të madhe. Ndërkohë, familjarët në rrjetet sociale kanë shkruar se dy vëllezërit kanë vd ekur nga Covid-19.

Njoftimi i plotë:

Lajm i rëndë. Mbrëmë mora lajmin e kobs hëm, se vd iq Adnan Bucaliu, tri ditë pasi i v di q edhe vëllai, Agroni. Adnani ishte shok e njeri i mirë, me zemër të madhe e të bardhë. Gjithmonë ishte i veçantë, jo vetëm për familjen, por edhe për mua e shoqërinë tonë, përgjithësisht. Me zemër të th yer u shpreh ngushëllime familjes Buacliu dhe gjithë shoqërisë sonë të përbashkët. Adnani e Agroni paçin qetësi në botën e përtejshme e të përjetshme, familjes ngushëllime nga thellësi e shpirtit.