Ishte kockë e lëkurë/ Kështu duket sot vogëlushi që dikur ishte duke dhënë shpirt nga uria

Disa kohë më parë pamjet e një fëmije nga Afrika, i cili ishte kockë e lëkurë prej urisë bënë xhiron e botës.
Djali me emrin Hope ishte gati duke vd ekur, por pas një trajtimi ai e mori veten dhe sot gëzon shëndet të plotë.

Vogëlushi u ndihmua nga humanistja daneze, Anja.
Hope ka ndryshuar rrënjësisht sot dhe ka filluar të shkojë edhe në shkollë.

Humanistja daneze thotë se ajo tashmë e shikon atë si djalin e saj dhe se fëmijë që mund të kenë qenë si Hope dikur duhen ndihmuar.

Në rrjetet sociale ka një kureshtje të madhe për të parë se si duket Hope sot.
Ai është shëndoshur dhe ka një buzëqeshje engjëllore në fytyrë.