Тërmеt рrej 3.4 ѕhkaΙΙëve gοdet Maqedoninë e Veriut

Një tërmet prej 3.4 shkallëve sipas Rihterit ka goditur peri ferinë e Shkupit, res pektivisht tërmeti ka qenë me epiqendër në kufirin mes Maqedonisë së Veriut, Kosovës dhe Serbisë. Raportohet se thellësi e tërmetit ka qenë 1 km.

Lajmi është në përditësim….alsat.mk