Pas ndërhуrjeve еѕtetike, e fejuara e Genc Prelvukaj duket shumë e bukur

E fejuara e Genc Prelvukajt, ka ndryshuar shumë pas ndërhyrjeve estetike.

Eni Koçi vazhdon të jetë aktive në skenën muzikore.

Ndër vite, ajo dukshëm ka ndryshuar kaq shumë në pamjen e saj.

Falë ndërhyrjeve estetike, ajo sot duket për bukuri.

Më poshtë mund të vëreni ndryshimin e saj, para dhe pas