Plot 23 mijë euro për ореraсione plaѕtike, modelja e njohur shndërrohet në njeri tjetër (FOTO)

E njohur nga pjesëmarrja në formatet televizive “Zadruga” apo “Big Brother”, Maja Marinkovi është një modele mjaft e njohur në Serbi.

Maja ka shpenzuar 23.200 euro për operacionet plastike që ka bërë në trup e fytyrë, të cilat i ka nisur që në moshën 23 vjeçare.

Për 3200 euro, Maja zvogëloi hundën dhe pasi u shërua, ngriti cepat e syve dhe vetullat e saj, si dhe mbushi mollëzat duke paguar deri në 2500 euro.

Maja ndryshoi formën dhe konturin e fytyrës së saj me një operacion për 1,500 euro. Injektoi Botox, bëri tatuazhe vetullat dhe korrigjoi buzët, për herë të tretë. Dha gjithashtu 5,000 euro për të rregulluar dhëmbët porcelani