Historia e çiftit shqiptar që u bë me fëmijë pas 20 vitesh martesë: Me jetë dhe shëndet ta kenë djalin e tyre!

Priti plot 20 vjet që të shijojë një moment si ky. Sofije Janoves dhe bashkëshortit të saj, Arsimit, u buzëqeshi fati duke i bekuar me një fëmijë, i cili sot është 14 vjeç. Dikur, një moment si ky ishte vetëm një ëndërr.

57-vjeçja e gëzon sot epitetin e nënës, pas shumë përpjekjeve. Derisa ishte në fazën e terapive, ajo dhe bashkëshorti ishin përballur me sf ida.

Zonjës Sofije i kishte vde kur nëna, ndërsa bashkëshortit të saj, babai. Marrja e terapive jashtë vendit, ia pamundësoi atyre të jenë të pranishëm në var rimet e prindërve.