Shkundet nga tërmeti i fortë ky vend, janë regjistruar lëkundje sizmike 6.2 ballë: Mba dorën o Zot!

Një tërmet i fuqishëm me magnitudë 6.2 është regjistruar në Argjentinë, në kufirin verior me Kilin

Sipas të dhënave të institutit kombëtar të gjeofizikës dhe vullkanologjisë italiane dhe asaj amerikane, tërmeti e ka pasur epiqendrën në thellësinë 153 km dhe rreth 80 km nga San Antonio de Los Cobres.

Për momentin nuk ka të dhëna për dë me apo persona të p lag osur.