Ngjаrje e rėndė në Grеqi/ Digјеt brеnda banеѕėѕ 16 vjeçari ѕhqiрtar, tezja ѕhрëton dy fëmijët e tjerë

Një ngja rje e rën dë ka ndodhur në një familje shqiptare në Greqi, ku ka hum bur jetën një 16-vjeçar.

Mediat greke bëjnë me dije se ka rënë zj arr në një shtëpi ku jetonin shqiptarët rreth orës 11:00, dhe se në shtëpi ndodheshin vetëm 3 fëmijët e mitur.

Nëna dje kishte udh ëtuar për në Shqipëri, ndërsa babai ishte në punë.

Për fëmijët kujdesej tezja, por që atë moment kishte dalë nga shtëpia. Ka qenë mbesa 13-vjeçe e cila ka njoftuar tezen se në banesë kishte rënë flakë.

Në moment ajo u thye në banesë dhe u fut në mes të fla këve për të shpë tuar nipërit dhe mbesën.

Ajo arriti të shpë tonte mbesën 13-vjeçare dhe nipin 6-vjeç, fatk eqsisht nuk arriti të mbijet onte djali tjetër 16-vjeç, i cili kishte kishte probleme me lëvizjen.

Shkaqet e zja rrit pritet të hetohen nga Departamenti Hetimor i Shërbimit Zja rrfikës./newsbo mb