U Ιnfеktuа mе Соνίd 3 ditë Раrа Ιίndјеѕ ѕë vajzëѕ, 23-vjeçarja Нυmb Јеtën ра e Мbајtur dot në Кrahë të Вiјën

Një 23-vjeçare në Turqi ka hu mbur jetën si pasojë e Co vid, menjëherë pasi solli në jetë vajzën e saj të parë. Nagihan Kadı, rezultoi pozitive me Co vid 3 ditë para se të lindte vajzën, dhe menjëherë më pas u dërgua për trajtim në repartin e kujdesit intesiv.

Trajtimi i gruas, gjendja e së cilës u për keqësua për shkak se virusi i kishte prekur mushkëritë, vazhdoi në një spital privat në Stamboll, raporton cnn turk.

Por megjithë përpjekjet e mjekëve, sipas Ministrisë së Shëndetësisë e reja nuk ka mundur që të mbij etojë, edhe pse u kërkua që trajtimi i saj të bëhej përmes plazmës së personave që e kanë kaluar më herët kor onavi rusin.

Vdêk ja e dhïmb shme e nënës së re, e cila humbi jetën para se të merrte vajzën e saj të vogël Nehir në krahët e saj, shka ktoi një dhimbje të madhe te e gjitha familja e saj dhe te të afërmit, të cilët kanë postuar mesazhe pre këse në rrjetet sociale. (E.K/Faxweb.al)