Ε fυηdit! Раmje të rë.nda nga рΙаgоѕја e babati në Lezhë, momeηti kur gruаја nхјеrr fëmiјën duke qаrė nga makίna

Detaje të reja zbar dhen nga pl.agosja në fshatin Balldre të Lezhës. Gazetari Elidon Ndreka sjell në redaksinë e “BalkanWeb” pamjet e para nga vendn gjarja.

Në video shihet momenti i tri.shtë, kur gruaja e të pl.ag.osurit nxjerr fëmijën nga makina dhe e largon nga vendi i ngja rjes.

Fëmija dëgjohet duke qa.rë e ulë.ritur nga fr.ika, teksa ka qenë i pranishëm në momentin kur babai i tij, 43-vjeçari Hilë Gjini, është që.lluar me dy pl.umba brenda mjetit.

I pla.gosuri ka qenë duke dërguar fëmijët në shkollë, kur është që.lluar nga bashkëfshatari