E pranoi hapur që është e virgjër dhe s’ka patur asnjë lidhje, djali pυth Live në TV Sindin e Për’puthen…(Video)

Djali puth Live në TV Sindin e Për’puthen…

Sindi Loci, është 22-vjeçarja nga Tirana, që studion violinë në Bukuresht dhe është bërë pjesë e formatit Për’puthen për të gjetur të dashur.

Ajo ka trumpetuar në program se është e virgjër dhe se nuk ka patur lidhje të mëparshme. Gjithashtu ajo ka deklaruar se nuk e ka dhënë as puthjen e parë, por nje djalë ka gjetur një mënyrë tejet origjinale për t’ia rrë mbyer nëpërmjet ekranit.