“Ѕhkon me meѕhkujt për një kafe”/ Ѕindi kареt me Melisën, ajo dhe kоnkurеntët ikin nga emisioni

Plas keq në emisionin “Përputhen”! Dy prej vajzave janë ka pur me njëra-tjetrën duke mos i kur syer ofe ndimet.

Sindi, gjatë një debati me Melisën, i tha se kryen marrë dhënie në këmbim të një kafeje.

Kaq ka mjaftuar që Melisa të largohej nga studioja dhe bashkë më të edhe konkurentët e tjerë.

“Unë të paktën kur ta bëj do të bëj me një njeri që do ma ndjejë jo që me jep një kafe. Kaq! S’kam më koment! Unë s’jam njeriu që nuk di me e bo. Ç’është kjo?! Gjithmonë më ngac mon për këtë pjesë,”-u shpreh Sindi.