Vdеѕ 22 vjeçarja nga kanсеri në qafë të mitrëѕ раѕi mjekët e kthуen në ѕhtëрi duke i thënë se ëѕhtë e ѕhëndetѕhme

Emma Swain, 22 vjeçe iu lut mjekut spec ialist që të bënte një test që vërtetonte se ajo kishte kan cer pasi përjetoi disa simptoma, por iu tha se ishte shumë e re, shkruan “TheSun”.

Doktorët i thanë se ishte faji i kont raceptivëve dhe se ajo ishte e shëndetshme, duke mos e lejuar atë të testohet.

Emma i kërkoi mjekut një test për herë të parë pasi ajo ishte dhimbje të shpinës dhe gja kderdhje pas marrë dhënieve sek suale.

Mjeku e refuzoi si shkak se k testim iu orohet vetëm femrave mbi moshën 25 vjeçe.

Mjeku specialist e pranoi pas vde kjes së vajzës se nëse ajo ishte testuar kur ajo e kërkoi, ajo do të mund të mbij etonte.