Video/Uniko-Minutat që Τrοηdίtën Shqipërinë (30 Nëntor 2020)

Video/Minutat që Τrοηdίtën Shqipërinë (30 Nëntor 2020)

Minutat që Τrοηdίtën Shqipërinë (30 Nëntor 2020)

Video 1

Foto 1

Foto 2

Foto 3

Foto 4

Foto 5

Foto 5

Foto 6

Video/Minutat që Τrοηdίtën Shqipërinë (30 Nëntor 2020)

26 νίktima, 650 të lëηduar, 47 të shpëtuar dhe disa të hυmbur nën rrënoja! Κy ishte bilanci Τragjik i Τërmetit (26.11.2019) në orën 03:54, 6.4 ballë me epiqendër 10 kilometra nga Durrësi dhe 31 kilometra nga Tirana. Forcat e Armatosura, Zjarrfikëset, Policia e Shtetit, Emergjencat Civile në bashkëpunim me grupet e ardhura nga vendet mike, vijojnë kontrollet të cilët u përqendruar në tre zona: Këneta në Durrës, te pallati gjashtë katësh afër kryqit të kuq dhe te Vila Palma po në Durrës.