‘Më kanë ѕhërbуer me përkuѕhtim’, infermierja e ѕhëruar nga korоnavίrυѕί nuk kurѕеhet: Mjekët tanë janë hеronј!

Kryeministri Edi Rama ka publikuar një video-mesazh të një infermie rieje e cila fatmirësisht e ka fituar bet ejën me sëm undjen e shekullit, Co vid-19.

Në mesazhin e saj, të cilën kryeministri, Rama e shoqëron me fjalët “Të shkuara”, Pashke Prendi shpreh falenderimin për mjekët tanë, duke i konsi deruar heronj dhe që i kanë shërbyer me përkushtim asaj dhe jo vetëm.

“Quhem Pashke Prendi. Kam 10 vjet që punoj infermiere pranë mjekut pediatër. Jam diag nostikuar me ko rona virus dhe jam nis për në Spitalin Infe ktiv të Tiranës. Kur jam paraqitur në urgjencë në Tiranë, kam gjetur si mjeke Esi Dukën, që ishte kaq heroinë për punën. Ajo ka shërbyer për të gjithë njësoj. Ditën e parë kisha probleme me frymëm arrjen, ndërsa për shkak të punës së mjekëve, për nëntë ditë u normalizova. Janë heronj, duke nisur nga shefja Najada Çomo”, tha infermierja.

Mjekët janë në vijën e parë të luftës me Co vid-19 dhe kjo ka rritur gjasat që bluzat e bardha të jenë më të pred ispozuar për tu infe ktuar, madje disa prej tyre kanë hum bur edhe jetën.