“Më me Ιеdhatim, јо me dhυηë”, çfarë ndοdhi mеѕ Еnxhit dhe Ѕаimirit në dhomën e masazhit…(Vίdeo)

-Vίdeo

Tashmë ndodhemi në javën e tretë të spektaklit “Love Story” në TV Klan dhe Saimiri ka bërë një takim të sikl etshëm për disa nga konku rrentet, teksa i ka ftuar ato në një qendër SPA.

I gjithë grupi i konku rrenteve kanë zhvilluar lojëra uji, ndërkohë që 33-vjeçari ka veçuar disa prej tyre për një takim të shkurtër privat.

Këtë herë ai zgjodhi Enxhin, ku ndryshe nga vajzat e tjera atë e takoi në një dhomë masazhi.

Veç të tjerash, ata diskutuan për rëndësinë e pasurisë në një marr ëdhënie, teksa Enxhi e shprehu hapur se paratë janë një aspekt shumë i rëndësishëm për të.

Bukuroshja nga Miloti gjithashtu i bëri masazh Saimirit, i cili u shpreh se nëse do t’i pëlqejë, do t’ia kthejë edhe ai masazhin.

Saimiri: Unë të mora se bëre gjithë atë reklamë, më the jam masazhiere e mirë, unë duke prit masazhin e jetës këtu

Enxhi: Ti do masazh plus

Saimiri: Tani po e bëre mirë, në fund ndoshta ta kthej unë masazhin

Enxhi: Si e ke syrin deri tani?

Saimiri: Deri tani mirë je, duhet pak më me ledhatim mos më thyesh ndonjë kockë gjithë dhunë

Enxhi: Si e do ledh atimin ti, këshu apo kështu?

Saimiri: Çfarë të ka tërhequr më shumë tek unë?

Enxhi: Të kam parë, më je dukur shumë i mirë, shumë simpatik dhe arsyeja kryesore që je një djalë shumë i suksesshëm.

Saimiri: Si e shikon ti pasurinë ose lekun në një marrë dhënie?

Enxhi: Shumë të domosdoshme. Jo në një marrëdhënie, në jetë. Është si një lloj çmimi që ty të përcakton se sa ke ecur në jetë. Jetojmë në një botë mater ialiste, çdo gjë është material.

Saimiri: Po nëse unë do isha një punëtor i thjeshtë?

Enxhi: Një djalë që është punëtor i thjesht nuk është se nuk do e zgjidhja që ai s’ka mundësi financiare, nuk do e zgjidhja sepse ai nuk është kaq karakter i fortë dhe nuk ka luftuar me veten. Në atë rrugën e jetës që është shkre tëtira, ka ndaluar aty ku është rehat.

Saimiri: Kam njohur edhe femra shumë të pasura, shumë më të pasura se sa unë, por nuk më ka tërhequr ajo kimia.

Enxhi: Ti mund të kesh pasur edhe prindërit shumë të pasur dhe ti ke lindur i pasur, për mua nuk është se ke arritur ndonjë gjë. Ti vet çfarë ke arritur?

Saimiri: Ti u bëre tani me nerva se…

Enxhi: Se më kundërshtove ti…ti e di që unë kam të drejtë prandaj. E di si më duket, sikur jemi vetëm unë dhe ti këtu.

Më pas biseda mes tyre është mbyllur me një përqafim, teksa jashtë dyerve të dhomës së mazashit ka ‘plasur’ xhelozia nga vajzat e tjera./tvklan.al