Zbulohet νakѕίna 100% përqind efektive kundër Κοrοnaνίrυsίt…

Pra bëhet e ditur se νakѕίna e kompanisë “Moderne”, ka rezultuar të jetë 100 përqind efektive. Kështu është bërë e ditur në bazë të një lajmi të publikuar pak më parë, transmeton IndeksOnline .

Ndryshe ka kohë që po synohet gjetja e një νakѕίnе, dhe ajo e kompanisë “Moderna”, deri më tani ka rezultuar në bazë të hulumtimeve dhe analizave të bëra si νakѕίna më efektive.