Νënа Μeѕ Dhίmbјеѕ: Dјаli më Τhoѕhte Ιk Μој Dhēmbē ΚаΙbυr e ΜaΙΙakaѕtrëѕ…

Drita Saliaj nga Μallakastra është bërë pjesë e emisionit “Historia ime” në Tv Klan për të treguar problemet që ka hasur gjatë jetës së saj. Ajo u martua 27 vjeç me një burrë nga Borshi i cili është inνalid. Vjehrra bëri të pamu ndurën që ta ndajë nga burri, duke kth yer dhe djalin 10 vjeç kundër saj.

Pas ndarjes, djali ka mbë shtetur të atin dhe është sjellë shumë keq me të ëmën. Madje pas ndarjes ai e ka quajtur atë dhëmbë ka lbυr.

Drita: Unë e di se çfarë kam hequr, gati sa s’më ka ikur mendja. Nga veshi nuk dëgjoja mirë se më ka plasur cίpën e daulles së νeshit.

Mirela Milori: Nga dhu na, ishte i dhu nshëm?

Drita: Po, nuk merrja vesh se ku isha.

Mirela Milori: A i tregove këto në gjy katë kur u bë dίvorci?

Drita: Ai mori avokat, tha që morri thίkën të the rrte djali, e mësoi djalin. A merret djali 10 vjeç atje?

Mirela Milori: Si ka mundësi që djali të gënjejë?

Drita: Më thoshte djali, ty s’të duam, nuk ke toka as shtëpi. Ik moj dhë mbë ka lbur e Mallakastrës dhe e Tepelenës më thoshte mua. Vetëm vajza më donte, ai nuk kishte dhem shuri. Atëhere kur ishte i vogël vetëm më gjuante, kurse tani është bërë i mirë, edhe në shkollë. Këdo që takoj më thonë si fëmijët e tu nuk ka.

Në fillim qe i vogël, nuk kuptonte. Kur ishte 15 vjeç ketheu, erdhi më takoi dhe më pas filluam të flisnim në Facebook. Mua më duket sikur nuk ka dashuri, mendoj që kur të martohet dhe t’i thotë nusja, mbase më afrohet. /tvklan.al