V ritet me A r më zjarri para shtëpisë së tij i riu Gent Asani

Mbrëmjen e së shtunës në pjesën qendrore të qytetit në Gostivar, me ar më zjarri është privuar nga jeta një 28 vjeçar. Gostivari Sot mëson që v rasja ka ndodhur para shtëpisë familjare të vi ktimës.

“Sonte (17-shtator) rreth orës 19:40 në SPB -Tetovës është rap ortuar se në Spitalin e Gostivarit “Ferid Murad” është sjellë 28-vjeçari G.A. nga Gostivari, i cili ka qenë i lënduar me një pl agë hyrëse-dalëse me ar më zjarri në kokë. Atij i është dhënë ndihma mjekësore, por i njëjti i’u nënshtrua pl agëve të marra. Po merren masa për zbardhjen e rastit”, njoftuan ekskluzivisht për Gostivari Sot burime nga Policia.

Sipas burimeve policore, dorasit dhe motivi i v rasjes ende nuk dihen. Polocia ka nisur he timet.

Lajmi për Gostivari Sot u konfirmua edhe nga Spitali i Gostivarit. Gostivari Sot