Çmend të gjithë në emision: Gruaja duke qarë e bërtit rrëfen si Enver Hoxha i privoi nga jeeta fëmίjen. Shikoni çfarë ndodhi!

Ne emisionin Kojshia Show, këtë jave u diskutua mbi temën: Sa ishte e vështirë jeta në Komunizem.

Mysafirët që ishin ne studio: Marcel Hila- Ish ushtar i regjimit Komunist, Don Lush Gjergji, e Fahrush Rexhepi Dekan në FSI, janë shokuar, kur një grua nga Italia, Barije Karabollaj u lajmrua në emision dhe tregoi se si Enver Hoxha i kishte priivuar nga jeeta fëmijën.

Ndiqeni rrëfimin rrënqeths të Barijes nga minuta e 44:35 të emisionit!

Shiko videon këtu: