Kiѕhte 3 ditë роzitiνe me Соνίd-19, ndë rron jetë mjekja 40-vjeçare, mëѕоhet arѕуeja

Ka ndë rruar jetë mbrëmjen e dje shme nga një sulm në zemër mjekja 40 vjeçare në Turqi, Ferdane Bilgi, e cila re zultoi edhe pozitive nga testi i Co vid-19 prej datës 27 nëntor.

Bilgin ishte pjesë e stafit admi nistrativ në qendrën e Spitaleve Publike të Drejtorisë Shëndetësore Hatay, e cila ishte e martuar me dy fëmijë.

Drejtori i Shëndetësisë në Hatay Dr. Mustafa Hambolat, në postimin e tij në mediat sociale, shp rehu ngush ëllimet për të afërmit e mjekes dhe stafit shëndetësor

“Ferdane Bilgin, një nga anetaret e personelit të Drejtorisë Shëndetësore Krahinore të Hatay, Presidenca e Spitaleve Publike, ka ndë rruar jetë. Mëshira e Zotit qoftë për të ndjerën dhe uroj ngu shëllime për të dashurit, familjen e saj dhe komunitetin tonë shëndetësor “, -tha Hambolat.

(E.G/Faxweb.al)