Madhështore: Nusja para dasmës shkon në spital për gjyshen

Kjo nuse e ka befasuar gjyshen e saj kur e ka vizituar në spital ditën e dasmës.
Siç mund të shihet në video, gjyshja është emocionuar jashtëzakonisht shumë kur e ka parë atë, përcjell lajmi.net.

Për shkak se ajo ishte e sëmurë, gjyshja nuk mund të ishte prezente ditën kur mbesa e saj po martohej, por nusja e befasoi atë, duke shkuar te ajo në spital.

Ajo i dhuron disa lule gjyshes dhe në fund e bëjnë një foto të gjithë sëbashku.