Dalin Detajet Рrеkëѕе/ Ку iѕhte Ѕhqiptari që Нυmbi Јеtën Ваѕhkë me vajzën e tij 6-muајѕhe në Gjermani

Një i ri nga Lluka e Epërme e Deçanit bashkë me vajzën e tij 6-muajshe kanë hu mbur jetën në një ak sid ent që ka ndodhur në Gjermani.

Lajmin e ka bërë të ditur, kryetari i Komunës së Deçanit, Bashkim Ramosaj. Ky i fudnit, ka shprehur ngushëllime familjes Muçaj dhe gjithë qytetarëve të Deçanit për këtë hum bje.

“Tr onditës lajmi i ndarjes nga jeta e të riut nga Lluka e Epërme, Elvis (Agim) Muçaj dhe vajzës së tij Luana 6 muajshe, në ak sid entin që ndodhi mbr ëmë në Gjermani. Ngushëllime më të sinqerta familjes Muçaj, bashkëfashtarëve dhe të gjithë qytetarëve të Deçanit”-shkruan Ramosaj