Zana nga Tetova jeton e vetme në një dhomë konvikti kërkon ndihmë (VIDEO)

Kjo është Zana Kuqi nga Tetova. Ajo jeton e vetëm në një konvikt të studentëve.

Jeta e sajë varet nga ndihmat që ja ofrojnë të afërmit dhe shoqatat humanitare.

Ajo tash e Thotë se pa përkrahje është shumë e vështirë që të jetosh, e vetme në një dhomë studentore dhe pa asnjë të afërm.

Ajo ka dy fëdy javë është duke jetuar vetë pasi edhe nëna u largua.

Kontakt : 075 292 836