“Ky Fenomen ka Ndodhur për Herë të Fundit në Mesjetë”, Meri Shehu Tregon Çdo Ndodhë më 21 Dhjetor…!

Meri Shehu Tregon Çdo Ndodhë më 21 Dhjetor…!

Në datën 21 dhjetor 2020, do të ndodhë një fenomen i rrallë, i cili për herë të fundit është parë në mesjetë, 4 mars 1226. Kështu ka shkruar astrologe Meri Shehu në një postim në profilin e saj në “Facebook”.

Sipas së saj, planetet Jupiteri dhe Saturni do të jenë kaq afër një afër njëri-tjetrit, sa do të duken si një yll i vetëm, një yll mbret.

“Nuk dua te lajmëroj ardhjen e Krishtit dhe as te antikrishtit por dua te lumëroj një çlirim nga e ardhmja me mesazhet e ndritura ne bashkëveprim me përvojën e shekujve”, shkruan Meri.

Postimi i plotë:

Ne diten e Solsticit ne dt 21 Dhjetor do kemi nje fenomen te rralle Astrologjik ne shenjen e Ujorit jupiteri dhe saturni do jene kaq afer njeri tjterit sa do dukeni si nje yll i vetem nje yll mbret

KY fenomen ka ndodhur per here te fundit ne mesjete ne 4 Mars 12 26

Ky fenomen do jete i dukshem edhe me sy te lire dhe me teleskop

Fenomen kaq i forte sa ky bashkim planetesh do ndodhi perseri ne 2400

Cfarre do sjelle per njerezimin ky bashkim planetesh ??

ky yll mbret i krijuar nga bashkimi ne shenjen e ujorit ??

nuk dua te lajmeroj ardhjen e krishtit dhe as te antikrishtit por dua te lameroj nje clirim nga e ardhmja me mesazhet e ndritura ne bashkeveprim me pervojen e shekujve.