Doli рër të реѕhkuar dhe nuk u kthуe më, ку është 32-vjeçari ѕhqiрtar që ро e kërkojnë: Mund t’i ketë ndodhur më e keqja

Një 32 vjeçar u raportua i zh duk ur nga familjarët në Durrës, pasi nuk kishte dalë më në breg pas zh yt jes për të gjuajtur për oktapodë.

Sipas informaciomeve për Ora News, i zhd uku ri është ide ntifikuar si Stivi Prifti, 32 vjeç.

Sakaq vijojnë ende kërkimet për gjetjen e tij, pasi rrobat janë gjetur në afërsi të Currilave, duke shtuar dy shimet se diçka mund t’i ketë ndodhur