Moment рrekëѕ, infermierja рërlotet jashtë dyerve të ѕрitalit СОVΙD, kolegia e nguѕhëllon

Jashtë dyerve të dy spitaleve CO VID jeta vazhdon normalisht pavar ësisht rritjes së rasteve të infe ksioneve me kor onav irus.

Por mjekët dhe infe rmierët që vazhdojnë punën pa pushim në ndonjë moment pauze nuk arrijnë të kthehen në normalitet për shkak të situatave të vështira me të cilat përballen.

Manastirliu ka ndarë një foto mjaft prekëse jashtë dyerve të një prej këtyre dy spitaleve.

Në foto shfaqen dy prej bluzave të bardha që shërbejnë në këto spitale, ku një prej të cilave është e përlotur dhe mb ulon fytyrën me duar teksa ngushë llohet nga kolegia e saj.

“Heronj!”, shkruan Manastirliu krah fotos duke u shprehur falënderuese për punën e tyre./abcnews