Arѕуеја e frίkѕhmе se реrse nuk duhet të kalоni kurre nаtën рranë νаrrezаνe (Foto)

Për një arsye të panjohur, një çifti nga Britania iu duk ide e mirë që të bënin një shëtitje ende pa zba rdhur dita në va rreza.

Por duket se ata nuk ishin vetëm dhe këtë e reali zuan pasi panë fotot që kishin shkrepur rrugës.

Kev dhe Liz Laine po ecnin pranë va rrez ave të zonës, në Cowden të Kentit, kur pas tyre u shfaq një hije e çuditshme që i ndoqi nga pas.

Duke kontrolluar fotot në shtëpi, ata panë se brenda kësaj vorbulle të çudi shme, në formën e një mjegulle, shfaqej fytyra e një gruaje dhe një djali, ashtu sikurse edhe fytyra të tjera, të gjithë me sy të zinj.

Çifti i bashkëshortëve thanë se nuk kishin parë gjë me sy të lirë