I daѕhuri afrikan i ‘Ѕаѕës’ ka disa fjalë për ѕhqiрtarët

Që kur zyrtarizoj lidhjen me futbollistin afrikan Keith, dyshja kanë marrë vëmendje të madhe mediatike.
Përkundër viteve që kanë dallim në moshë, dhe përkatësisë, ata duket se po kuptohet mjaftë mirë, duke qenë një çift tejet simpatik.

“Gëzuar ditën e Pavarësisë Shqipëri. Në këtë foto e kisha vizituar Deçanin. Takova shumë burra që luftuan në luftë dhe më treguan të gjitha historitë e tyre. Isha i ftuar në shtëpitë e tyre dhe hëngrëm një fli të bukur me suxhuk.

Isha nëpër male, në bare e restorante, madje kam luajtur futboll këtu. Ata janë të mrekullueshëm. Mësova shumë për kulturën dhe historinë shqiptare. Jam mirënjohës për këtë përvojë, faleminderit Zot”, ka shkruar Keith pranë postimit./insajderi/