Рiрero: Nëse keni ѕimрtoma, moѕ u alarmoni! Merrni keto medikamente per 3-4 ditë, më раѕ kontaktoni mјekun e familjes, mos e beni kete gabim

Mjeku Pëllumb Pipero i bëri thirrje të gjithë qytetarëve shqiptarë që të mos alarmohen. Ai thotë se nëse qytetarët shfaqin simptoma si temperaturë apo kollë për 3-4 ditë të mos shkojnë tek mjeku i familjes por të trajtohen me paracetamol apo aspirina apo dhe antigripale.

Me tej Pipero tregoi qe qytetaret nuk duhet te perdorin antibiotiket sepse mund te na kushtoje me pas.
Per me shume shihni videon