Ѕituata del jaѕhtë kontrоllit, moti i kеq ѕhkakton κаоѕ në Itali, ka edhe vίktίma, çdo gjë e “рërрirë” nga uji dhe balta

Moti i keq ka përfshirë sërish Italinë, ndërsa dëme të mëdha janë shkaktuar në zonën e Nuorese, si pasojë e rrës hqitjeve të dheut. Deri më tani raportohet se kanë humbur jetën tre persona në Bitti, një çift të moshuarish që u mbytën në shtëpi dhe një burrë që ishte në bordin e kamionit të tij, i cili u mor përpara nga vërshimi i ujit me baltën.

Po ashtu, ekipet e kërkim-shpëtimit janë duke kërkuar edhe për një person të vd ekur. Moti i keq ka përfshirë sërish Italinë, ndërsa dëme të mëdha janë shkaktuar në zonën e Nuorese, si pasojë e rrëshqitjeve të dheut.

Deri më tani raportohet se kanë humbur jetën tre persona në Bitti, një çift të moshuarish që u mby tën në shtëpi dhe një burrë që ishte në bordin e kamionit të tij, i cili u mor përpara nga vërshimi i ujit me baltën. Po ashtu, ekipet e kërkim-shpëtimit janë duke kërkuar edhe për një person të vd ekur