Pamje te раzakonta / Ngrin qуteti, njerëzit me çekiç thуejnë akullin për të hуre ne makina

Rusia është pr ekur nga një valë ftohti duke shka ktuar mot të acarte dhe kaos në vend.

Disa ditë më parë një stuhi dëbore preku pjesën e Lindjes së Largët Ruse, duke sjellë ndërprerje të energjisë elektrike dhe mbylljeve të shkollave.

Disa pamje të cilat së fundmi po qarkullojnë në internet tregojnë qytetarë në Vladivostok të cilët përpiqen të thyejnë akullin i cili ka kapluar makinat e tyre.

Një gjendje e jashtëzakonshme është shpa llur në të gjithë rajonin.