5 gjëra që nëse një femër i bën, mashkulli do “çm endet” per te

Një nga ëndrrat më të mëdhaja të meshkujve është të kenë në krah femrën ideale.

Gjithkush dëshiron të jetë e bukur, e zgjuar, punëtore, argëtuese, spontane dhe pavarësisht nga gjithçka super e këndshme.

Por shkurtimisht, E DASHURA JUAJ IDEALE do të varet shumë nga mosha juaj, nga prioritetet dhe nga interesat tuaja.

Pavarësisht nga të gjitha cilësitë që mund të ketë vajza e ëndrrave tuaja, ju gjithmonë mund të zgjidhni midis këtyre 5 stereotipeve të grave.

Të gjitha vajzat përshtaten me një nga këto etiketa.

Këtu janë 5 llojet e grave që ne të gjithë i duam:

Grua me iniciativë
Ky lloj gruaje është shumë i mirë për burrat më seriozë, të tur pshëm dhe të qetë, sepse një grua e tillë gjithmonë do të propozojë plane aventureske dhe interesante.

E shoqërueshme
Me këtë vajzë ju kurrë nuk do të keni pro bleme të shkoni me miqtë tuaj për të parë futboll, sepse një grua si kjo mund të përshtatet me gjithçka dhe në fakt do të jetojë përvoja të reja.

Burrat urr ejnë gratë që kërkojnë gjithë kohën që të jenë me ta apo që të jenë gjithë kohës të kontrollueshme apo posesive.

Ato që krijojnë gjithmonë një situatë të re dhe nuk rrinë në monotoni
Gratë që tërheqin më shumë meshkujt janë ato vajza që nuk i përmbahen stereotipeve shoqërore.

D.m.th ata guxojnë të paguajnë faturën ose të blejnë një send të vogël kohë pas kohe dhe në disa raste edhe të dhurojnë një udhëtim.

Gjëja e rëndësishme nuk është se sa shpenzoni, por qëllimi se për çfarë po shpenzoni.

Argëtuese
Këto gra janë më pozitivet. Ata gjithmonë përpiqen të ruajnë buzëqeshjen e tyre, çfarëdo që të ndodhë.

Një grua e tillë do të të mbështesë në çdo kohë.

Gratë kurioze
Por nëse ajo që kërkoni është një grua me të cilën do të jetoni përvoja të reja që e bëjnë kokën tuaj të shpë rthejnë dhe t’i çojë në limite shqisat tuaja, kurioziteti është opsioni juaj më i mirë.

Pra vajzat që dëshirojnë të provojnë gjëra të reja, nuk kanë fr ikë nga shumë gjëra.