32-Vjeçari Ζgjοhet në Τrуezën e Μorgυt

KENIA

Një burrë nga Kenia që gabimisht ishte raportuar i v.de.kur është kthyer në jetë të martën, ndërsa ndodhej në try ezën e morgut, ku trupi do të përgatitej për fune ralin.

Peter Kigen, 32 vjeçar, i shokoi punonjësit e morgut pasi bër titi, në momentin që ata bënë një prerje në këmbë gjatë punës së tyre.

Kigen ishte shtruar në spital sepse kishte humbur ndjenjat për shkak të përkeqësimit të një situate me stomakun. I vëllai tha për mediat se një infer miere i kishte thënë që Peter kishte vd ekur përpara se të arrinte në spitalin “Kapkatet”.

Thuhet se një nga punonjësit e morgut inje ktoi formalinë për ta ruajtur trupin, ndërkohë që ai ishte zgjuar dhe kishte nisur të qante nga dhimbja.

Familja e aku zoi spitalin për neglizhencë