Në Ιυftē të Ρërditshme me Vίrυѕίn, Μjekët Valëvsin Flamurin Κuq e Ζi në ballkonet e lnfektiνit për 28 Nëntor

Ministrja e Shëndetësisë Ogerta Manastirliu ndau në Facebook dy foto nga spitali, aty ku shihet i vendosur në një ballkon flamuri shqiptar

Mjekët dhe infermierët e spitalit Iηfektiv nuk kanë harruar të festojnë sadopak festën e 28 Nëntorit. Ishte ministrja e Shëndetësisë Ogerta Manastirliu ajo e cila ndau në Facebook dy foto nga spitali, aty ku shihet i vendosur në një ballkon flamuri shqiptar.

‘Krenari’ shkruan Manastirliu përkrah fotove ku shihen qartë tre mjekë të cilët kanë formuar me duart e tyre shqiponjën.

Sot Shqipëria feston në heshtje shpalljen e Pavarësisë. Kthetrat e paηdemisë që na ka kapluar kanë bërë që nëpër sheshe e makina të mos valëvitet flamuri kuqezi dhe ndryshe nga çdo vit tjetër, nuk do të ketë grum bullime të rinjsh e festime masive.