Vjaza këngëtare, burri sot politikan. A i njihni dot keto personazhe te njohur shqiptar?

Duket se është bërë nostalgjike për fëmijërinë e saj, ajo është kthyer duke shfletuar albumet e fotografive të saj të fëmijërisë.

Keto foto nga femijeria e larget shfaqin Besen e vogel dhe ne foto te jera Besa me babin e me mamin.

Enjihni se cila eshte?

Beht fjale per Besa Kokedhimen dhe femijerine e sja te bukur.

Ne tre foto qe ka naare me ne ajo duket e njete si tani dhe nje lozonjare e vogel

“Unë e vogël. Mami dhe babi, ju dua”, shkruan bashkëngjitur fotografive.

Babai i saj eshte nje biznesmen i njohur dhe e ëma Brixhida Kokedhima kengetare