Нabit Mihrije Braha: Јаm Dënυar me 1 vit Вυrg Вashkë me Naimin, Vendimi që Morëm për të mos Mbetur раѕ Нekυrave

Mihrije Braha ka rrëfyer diçka që ask ush nuk e dintë më parë. E ftuar në rubrikën “5 data” në Prive, këngëtarja e njohur tregoi se është dë nuar vite më parë me 1 vit bu rg dhe ka zbuluar publikisht arsyen pse.

Ajo ka rrëfyer se tre dekada më parë artistët e kishin thuajse të pamundur të udhëtonin nga një vend në tjetrin për të dhënë koncerte dhe për këtë arsye është ndaluar nga policia. Gjithçka ka ndodhur në vitin 1995 teksa ajo ka qenë duke udhëtuar drejt Maqedonisë me bashkëshortin e saj, Naimin.

“Nisemi me Naimin të shkojmë në Maqedoni dhe na ndalin policia, thonë pse keni qenë në Shqipëri. Na i morën pasaportat, na kthejnë, na dë nojnë një vit b urg, ndërsa me kusht dy vite dhe me dinarë. Zgjodhëm që të paguanim paratë që të mos mbeteshim pas hekurave,”- rrëfeu Mihrija