Ѕërish ѕherr në kuzhinën e ѕhef Renatos, dу femra kaреn keq me njëra-tjetrën: Do ta hedh po të them e di ku рërfundon ti….

Një tjetër she rr ka ndodhur mbrëmjen e sotme në “H ell’s Kitchen”. Dy ndër konkurrentet, Joana dhe Erkiada janë për plasur fi zikis ht, ndërsa më pas kanë th yer gjërat e njëra-tjetrës.

Pjesë nga biseda në studio:

Joana: S’ta hedha ty.

Erkiada: Hidhe, po e di ku përfundon pastaj? Te dera.

Joana: Po ta hedh pra ja…

Erkiada: O jona

Joana: Ta hedh pra

Erkiada: S’ka shanse po të them (ndërkohë i që llon)

(Joana i hedh pjatën e ushqimit)