Nuk e do kоrоnën në shtëpi/ Gruaja var posterin për njerëzit: Mos të më vijë njeri mysafir në shtëpi

Një grua nga Turqia ka gjetur mënyrën më interesante dhe go ditë se për të njoftuar të afërmit e saj se gjatë peridhës së Cov id-19 nuk pret asnjë njeri në shtëpi dhe nuk do shkojë askund si mysafire.Ajo ka va rur një poster të madh në ballkonin e shtëpisë së saj ku shkruan: “Në shtëpi jemi! Deri sa të mbarojë ko ronavi rusi, nuk presim dhe nuk shkojmë mysafirë. Ma skë, distancë, higjienë”.

Gruaja është nisur nga fakti se edhe pse ndodhemi në një periudhë kritike përsa i përket pan demisë së koro nav irusit njerëzit nuk respektojnë masat e marra dhe bashkohen grumbull, shkojën tek shtëpitë e njëri-tjetrit pa ruajtur distancë.