Mbеti pa punë prej Соνίd-19 dhe po rrit e vetme tre vajza/ Nëna rrëqеth: Bukë të hamë nuk kemi, vetë s’kam ngrënë tre ditë të hanin vajzat

Pan demia e Cov id-19 ka sjellë probleme të mëdha ekonomike për të gjithë. Të njëjtën gjë po kalon edhe nëna e tre vajzave.

Ajo po kalon ditë aq të vështira saqë shpesh herë nuk ka as se me çfarë t’i ushqej vajzat e saj të vogla. Ajo gjithashtu thotë se nuk është më në gjendje të punojë në dyqanet e picave, pasi nuk kanë mundësi ta marrin më atë për shkak të pandemisë së Cov id-19.

Ajo ka thënë me lot në sy:

Shpesh herë fle pa ngrënë vete sepse dua që të hanë vajzat e mia, as në shkollë nuk kam para t’i dërgoj.”

Pavarësisht nga s fidat me të cilat përballen, Rebekah përpiqet të qëndrojë pozitive. Këto janë kohë shumë të vështira për të gjithë. Më tej po me lot në sy ajo ka thënë:

Nuk kishte mbetur asgjë për ushqim atë javë, rreth 15 paund që nuk shkon shumë për një familje me katër veta. Tre ditë kam qëndruar pa ngrënë vetë që të hanin vajzat e mia.

Ajo jeton e vetme në Angli dhe lutet që ta ndihmojnë shërbimet sociale derisa sa të mund të filloj një punë tjetër