Vajza 5 muajshe shtatzënë po fliste me nënën në telefon teksa рriste autobusin, ky burrë i aftohet dhe e qëΙΙon në ѕtomak ajo hυmb fëmijën

Një grua shtatzënë hu mbi foshnjën e saj, pasi një djalë vetëm për t’i marrë telefonin e shkel moi atë. Kjo ngj arje e rën dë ka ndodhur në një stacion autobusi.

E ditur është bërë se vajza e re 5 muajshe shtatzënë ishte duke folur me nënën e saj në telefon, kur djali i mori telefonin nga dora dhe e që lloi në stomak.

Kjo ngjarje e rëndë është sjellë nga ”Daily Star” dhe kërkohet nga të gjithë poli cia. Ata kërkojnë ndihmë për ta gjetur dhe një identikid i tij është shpërndarë tij është shpë rndarë.

Vajza që humbi fëmijën e saj është në gjendje shumë të rënduar psikologjike dhe kjo kuptohet mjaft mirë, pasi ajo që i ka ndodhur është shumë e rëndë. Ngjarja ka ndodhur në Londrën lindore si u tha më lart në një stacion autobusi