Po e kërkon burrin në televizor, po Melisa e pyet hарur fare Fatjonin: Si je në ѕекѕ ti, si e bën?

Një vazhdim i takimit të parë”. Kështu mund të për kufizohet takimi i dytë mes Melisës dhe Fatjonit. Dyshja, ashtu sikurse dhe në takimin e parë të tyre, u panë tepër të afruar me njëri-tjetrin, madje nuk i kursyen as puthjet e përqafimet.

Biseda e tyre, teksa “due lonin” në boks, u or ientua në tematika int i me, ku Melisa pyeti 26-vjeçarin në lidhje me aftësitë se k suale.

Më pas, Fatjoni, i ndikuar dhe nga situata e krijuar, u mundua disa herë të puthte në buzë vajzën nga Laçi, e cila hezitoi të kryente një veprim të tillë.