Ѕituata jaѕhtë kontroΙΙit, Ana ѕhрërthеn ndaj Melisës: Ty të fuѕin në banjo që në takimin e parë

Ana dhe Melisa kanë debatuar as hpër pas deklaratave të Anës në Përputhen e cila tha “Melisa e shiti veten si vajzë one-night-stand”.

Kjo fjali e konkurrentes erdhi pas takimit tepër të afruar që Melisa dhe Fatjoni patën javën e kaluar.

Melisa kërkoi një sqarim për këto që janë deklaruar.

“Pra ti mendon se vetëm se shkuam të lanim duart aty, ai më çoi në banjë më bëri namin?,” tha Melisa.

“Ashtu e shite veten, edhe unë erdha bëra tëerk këtu, po atë gjë nuk e bëra,” tha Ana.

Në këtë rast ndërhyri edhe Fatjoni i cili i tha se ajo nuk ishte as banjë, por ishte para-banjë ku shkuan për të larë duart dhe e morën gjithçka me shaka.