Për nga bukuria Duda Balje e lë në ‘lloç’ Luana Vjollcën

Të dyja janë figura mjaftë të njohura për publikun shqiptar.

Edhe pse kanë profesione të ndryshme, Luana si këngëtare e moderatore, e Duda si deputete mjaftë e zonja, rastësisht duket se janë bërë bashkë duke publikuar një selfie në rrjetet sociale.

Ajo çka vërejmë qartë është ndryshimi i madh i Luanës në krahasim me imazhet që i publikon vet, dhe pamja e Dudës e cila po shkëlqen nga bukuria.

Me këtë imazh lirshëm mund të themi se Duda ia ka marrë bukurinë Luanës, dhe nuk mundet ti bëj konkurrencë askush për nga bukuria./Kosovarja/