Do mbeteni pa fjalë, nuk do ta besoni se kush “pritet” të hyjë në “Përputhen”si konkurrent

Ndër emisionet me te ndjekura ne vendin tone është dhe reality show “PerPuthen”.

Formati i këtij emisioni është i tille ku djemtë dhe vajzat njihen mes tyre ne ‘date’ 4 minuteshe ne studio dhe jashtë saj.

Duke qene qe emisioni është një risi absulute ne vendin tone ka bere te ngjalle një interes e jashtezakonshëm ne Shqiperi dhe me gjere.

Është absolutisht ndër emisionet më të ndjekur shqiptar ne ‘YouTube’ me mbi 50 milion klikime ne total.

Interesante ketë emision e bën diskutimet , përplàsjet, xhélozite, intrígat dhe ndjenjat qe konkurentet kane me njeri tjetrin. Duke pare suksesin e ketij reality show i cili ne fokus ka djem e vajza jo te famshëm , siç duket ka zgjuar interes te veçantë dhe tek famshmit shqiptar.

Njeri nder to i cili e ka shprehur ‘LIVE’ interesin e tij për emisionin ‘PërPuthen’ është dhe fenomeni i ‘Instagramit’ Lek Plepi.

Ai në një video ‘live’ me fansat e tij ka kërkuar mendimin e tyre ne qofte se ato mendojnë qe ai te hyje apo jo ne emisioninin “Perputhen”.

Ai madje ne videon e tij ka bere shaka me emrin e emisionit. Lek Plepi është një personazh i cili u be shume i famshëm nga rrjeti social ‘Facebook’ vite me pare.

Ai këtë fame e përdori duke bere kënga te zhanrit rep dhe duke bere koncerte ne gjithë vendin.

A do hyje Lek Plepi ne realitetin me te ndjékur ne Shqiperi kjo mbetet për tu pare por ne qofté se ai do pranohet nga produksíoni show do ishte i garantuar dhe shikueshmëria do rritej akoma me shume