Mediat gjermane ngrenë në qiell të riun shqiptar/ E gjeti portofolin me 7000 euro dhe ja ktheu të zotit

Taulant Baftjaraj nga Sopia e Suharekës, që jeton në Esslingen të Gjermanisë është bërë temë e medieve gjermane.

Arsyeja se pse mediet gjermane po shkruajnë për gjestin e tij human është se ai ka gjetur një kuletë me dokumente dhe me 7 mijë euro brenda saj. Taulanti kuletën e ka dorëzuar në policinë gjermane.

Taulanti kishte ikur nga Kosova gjatë vitit 2014, e njohur ndryshe si vala e ikjeve të kosovarëve drejt vendeve evropiane duke tentuar të gjejnë punë e të përmirësojnë jetën e tyre