“Вashkëѕhorti im ѕhреnzoi 17,000 paund që unë të dukesha si barbi”- Pas buzëve, gjoksit dhe shtyllës kυrrizore, gruaja рlanifikon edhe…

Nëna e një fëmije ka zbuluar se bashkëshorti i saj ka paguar plot 17,000 paund për oper acionet pla stike që ka bërë në mënyrë që të dukej si barbi.

Charlie Phillips, 26 vjeç, nga Cambridgeshire, deri më tani mbu shur buzët me botox dhe po planifikon të bëjë edhe më shumë oper acione, raporton “The Sun”.

Charlie nisi të bënte oper acione pas problemit që kishte në shtyllën kurrizore, e cila bënte që kurrizi i saj të lakohej.

Në moshën 16-vjeçare, ajo bëri operacionin e parë për këtë problem dhe një vit më vonë iu nënshtrua një ope racioni tjetër, i cili zgjati 14 orë.

Por rezultati përfundimtar e shkatërroi Charlie-n, sepse rezultati ishte shumë i keq dhe i shkaktoi asaj hum bje drastike të peshës.

Dhe kështu, ajo vendosi të shndërrohej në gruan më të bukur që mund të mendonte: Barbi.