I dha fund beqariѕë, Eliona Pitarka ëѕhtë ѕhtatzënë (FOTO)

Eliona kishte kohë që kishte pra nuar publikisht lidhjen e saj dhe me anë të një postimi në Instagram, ak torja tregoi se i ka thënë “Po” propozimit për martesë.

Por që prej atij postimi në Instagramin e aktores kanë munguar fotot mjaft të populluara të saj me rroba të ngu shta apo ekstravagante e madje në fotot e fundit nuk mund të kalohet pa u parë edhe rrumbu llakosja e aktores.

Këtë ndjekësit e kanë vënë re menjëherë dhe i kanë uruar shtatzëni të mbarë aktores, e cila si rrallëherë ka zgjedhur të mos përgjigjet.

Por edhe pse nuk e ka konfirumar publikisht, në një prej videove të saj nëpërmjet emoji-ve Eliona le të kuptohet se është në pritje të ëmbël dhe do të bëhet së shpejti mami./albeu.com/