Gratë hυmbίn 3 orë gjυmë çdo natë, fajtorë meshkujt

Gjumi është një pjesë e rëndësishme e jetës, por me sa duket gratë humbin një kohë të madhe të tij përgjatë natës.

Gra, nëse jeni duke e pyetur vetën se pse ndjeheni të lodhura gjatë gjithë kohës, duke se është një shpjegim i mirë për këtë problem. Një studim i ri ka zbuluar se gjysma e grave vetëm në Britani humbin 3 orë të gjumit gjatë natës, që nënkupton 1,095 orë të humbura për një vit.

Dhe thuhet se meshkujt janë njëri ndër fajtorët se pse nuk jeni duke pushuar sa duhet, me gërhitjen e një partneri që është njëra ndër kryesoret e humbjes së gjumit, dhimbja gjatë periodave dhe kujdesi për fëmijët gjatë natës, e faktorë të tjerë, raporton “The Sun”

Një e treta e grave thonë se zgjohet çdo natë, ndërsa një e dyta e tyre tregojnë se vuajnë për gjumë. Në krahasim, ku vetëm 2 në 10 meshkuj raportojnë që gjumi i tyre zakonisht ndërprehet.

Disa prej jush mund të mendoni se kjo nuk është e rëndësishme, por duhet të dihet se gjumi është një faktor tejet i rëndësishëm për energjinë tuaj gjatë ditë, po ashtu mungesa e gjumit mund të çoj edhe në shumë probleme tjera, e më së shumti në probleme mendore